Trädgård

Att köpa en motorsåg: vad ska du vara uppmärksam på?

 

Att hugga ner ett träd, beskära grenar eller såga ved. Det blir mycket enklare med en motorsåg eller kombiverktyg. Men vilken är bäst för ditt jobb? Det finns olika typer av motorsågar på marknaden. På Goets.nl kan du välja mellan olika typer av varumärket Gardentec. Innan du börjar är det bra att fråga dig själv några saker:

Vad ska du använda motorsågen till?
Du kan beskära, klippa eller fälla ett träd. Gardentec kombiverktyg är ett bra alternativ för att beskära och fälla tunna grenar (20 cm). Vill du verkligen beskära stora grenar och fälla träd? Då är 58 cc Gardentec bensinmotorsåg din match. Denna bensinmotorsåg har en 50 cm svärd. Tack vare den kraftfulla 2-takts bensinmotorn och den robusta kedjan är denna motorsåg lämplig för tuffa jobb.

Dricks! Använd en såghäst för att kapa ved. Denna såghäst gör det enkelt att manövrera motorsågen med två händer. Det är inte bara enkelt utan också säkert!

Fördelar bensin motorsåg
Bensinverktyg har två stora fördelar. För det första kan en bensinsåg användas var som helst. Uttag och batterier behövs inte längre. Perfekt för den större trädgården. En motorsåg som drivs av en bensinmotor har också mer kraft än en elektrisk modell. Detta gör denna såg lämplig för tyngre arbeten. Vill du såga tjocka stammar och grenar? Då är Gardentec bensinmotorsåg det rätta valet!

Fördelar med en bensinmotorsåg:

Kan användas var som helst.
Allround: sågning av ved, kapning och beskärning av tunna/tjocka träd
På grund av den stora kapaciteten lämpar den sig för tunga och långvariga jobb.

Varför en Gardentec motorsåg?
En bra motorsåg är säker att använda. Gardentec motorsågar är designade med användarens säkerhet i åtanke. Alla våra sågar är utrustade med ett automatiskt kedjeband. Detta stoppar omedelbart sågen vid kast. Detta kan förhindra allvarliga skador. Vår motorsåg är utrustad med automatisk kedjesmörjning. Detta säkerställer optimal smörjning av kedjan. Du kan enkelt beställa rätt kedjeolja. Alla våra motorsågar uppfyller europeiska säkerhetsstandarder.

Att arbeta med motorsåg innebär risker. Skydda dig själv med rätt säkerhetstillbehör. Arbeta med en vass sågkedja. Och läs manualen innan du börjar ditt jobb.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *